Menu Sluiten

Leer ons kennen

Wij hebben een passie voor stabiliteit, veiligheid én energie

Wij geloven sterk in optimalisatie en in totaaloplossingen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat uw bouwproject veel gemakkelijker verloopt als u slechts één studiebureau nodig heeft om meteen het juiste advies te verzamelen over zowel de energiewaarden en –besparing, de stabiliteit van uw woning én de veiligheid op de werf.

Praktische oplossingen

Ook een evenwichtige balans tussen theorie en praktijk vinden we bijzonder belangrijk. Is wat theoretisch haalbaar is, ook wel praktisch uitvoerbaar en zijn er misschien alternatieve oplossingen die een evenwaardig of beter resultaat opleveren?

Wij toetsen onze theoretische expertise voortdurend af in de praktijk. We hebben jarenlange ervaring en al heel wat werfbezoeken uitgevoerd. Dat maakt dat onze medewerkers geen bouwkundige ingenieurs zijn die vastgeroest zitten achter zijn bureau, maar bouwkundige partners die meedenken en proactief praktische oplossingen aanreiken.

dji_fly_20231130_130224_53_1701345933066_photo_optimized

Maatwerk, service en duidelijke taal

Wij werken zowel in onderaanneming als rechtstreeks voor architecten als voor aannemers en bouwheren. Een architect mag van ons gedetailleerde rapporten en plannen verwachten, de bouwheer kan dan weer rekenen op een overzichtelijk dossier en op uitleg in mensentaal.

Onze epb-studies geven een duidelijk overzicht van de toe te passen isolaties en technieken. We maken eveneens simulaties van de belangrijkste hernieuwbare energie-systemen, dat helpt de bouwheer al heel wat op weg om een keuze te maken.

Ook onze stabiliteitsplannen zijn erg in trek bij aannemers en bouwprofessionals. We voorzien elk dragend onderdeel en materiaal van een ander kleurtje zodat de plannen vlot en duidelijk interpreteerbaar zijn op de werf.

Spreekt onze visie u wel aan en bent u benieuwd welke meerwaarde een samenwerking voor u kan betekenen? Neem contact met ons op om geheel vrijblijvend kennis te maken.

Samenwerken

Even kennismaken?

Heeft u een bouwproject in gedachten en wilt u een EPB-studie laten opstellen of advies inwinnen om een ambitieus E-peil te behalen? Zoekt u een bouwkundig ingenieur om een stabiliteitsstudie te maken voor uw creatief ontwerp of een veiligheidscoördinator die niet alleen over de veiligheid op de werf waakt, maar meteen ook ter plaatse de staving voor EPB nakijkt? Neem contact op om een afspraak te maken online of bij ons op kantoor.

  privacybeleid.

  Samenwerken

  U bent architect?

  Wij werken rechtstreeks voor bouwheren en aannemers, maar op regelmatige basis ook in onderaanneming voor architecten.

  Architecten mogen van ons, binnen een vooropgestelde termijn, gedetailleerde rapporten en studies verwachten en kunnen rekenen op een vlotte samenwerking op lange termijn.

  Neem contact op

  Ons adres

  Lange Nieuwstraat 34b,
  2260 Westerlo

  Telefoonnummer

  014 49 02 92

  E-mailadres

  [email protected]