Menu Sluiten

overige diensten

Wij doen meer dan de basisdiensten

Ontdek ons diverse aanbod aan diensten, van gedetailleerde plaatsbeschrijvingen tot uitgebreide energetische studies, allemaal onder één dak.

Plaatsbeschrijving nieuwbouw

Wilt u starten met bouwen dan is technishe plaatsbeschrijving laten maken zeker geen slecht idee. Bij een bouwproject (renovatie maar ook nieuwbouw) lopen de aanpalende gebouwen risico op schade.

Onze grondige aanpak zorgt ervoor dat alle relevante details worden vastgelegd. Een dergelijke plaatsbeschrijving kan eventuele discussies overaannemersaansprakelijkheid opvallend vergemakkelijken.

plaatsbeschrijving

Onze overige diensten

Nog andere keuringen of attesten nodig?

Ook de riolering, de elektriciteit en EPC  moeten door een gecertificeerde keurder worden geverifieerd.
Wij werken samen met vaste partners die deze keuringen en attesten voor u kunnen verzorgen.

EPC certificaten

Voor verkoop of verhuur van uw woning, dient u in het bezit te zijn van een geldig EPC-certificaat. Een EPC-certificaat, of energieprestatiecertificaat, biedt potentiële kopers of huurders een duidelijk beeld van de energie-efficiëntie van de woning.

Rioolkeuring

Bij nieuwbouw bent u tegenwoordig verplicht om regenwater en afvoerwater te scheiden en om een rioolkeuring te laten uitvoeren. Kan u voor deze rioolkeuring niet terecht bij de watermaatschappij, dan zorgen onze partners voor een geldig keuringsattest.

Asbestinventaris

Verkoopt u een woning of gebouw van voor 2001? Dan moet u vanaf het najaar 2022 bij de verkoop verplicht een asbestattest overleggen. Vanaf 2032 moet iedere eigenaar verplicht over zo’n attest beschikken. Wanneer u als eigenaar van huurwoningen een asbestattest bezit, is het verplicht om de huurder een kopie te leveren.

Samenwerken

Even kennismaken?

Heeft u een bouwproject in gedachten en wilt u een EPB-studie laten opstellen of advies inwinnen om een ambitieus E-peil te behalen? Zoekt u een bouwkundig ingenieur om een stabiliteitsstudie te maken voor uw creatief ontwerp of een veiligheidscoördinator die niet alleen over de veiligheid op de werf waakt, maar meteen ook ter plaatse de staving voor EPB nakijkt? Neem contact op om een afspraak te maken online of bij ons op kantoor.

  privacybeleid.

  Samenwerken

  U bent architect?

  Wij werken rechtstreeks voor bouwheren en aannemers, maar op regelmatige basis ook in onderaanneming voor architecten.

  Architecten mogen van ons, binnen een vooropgestelde termijn, gedetailleerde rapporten en studies verwachten en kunnen rekenen op een vlotte samenwerking op lange termijn.

  Neem contact op

  Ons adres

  Lange Nieuwstraat 34b,
  2260 Westerlo

  Telefoonnummer

  014 49 02 92

  E-mailadres

  [email protected]